Stucadoorswerk

Stucadoorsbedrijf Peter Klomp is landelijk actief voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Vanuit het Sallandse Luttenberg werken wij aan mooie opdrachten en tevreden klanten. Dit vertaalt zich in een nuchtere aanpak, prettige samenwerking en een optimale kwaliteitsgarantie op het stucwerk. U kunt rekenen op één vast aanspreekpunt voor al uw vragen over offerte, planning, materialen en technieken. Zodoende bent u er zeker van dat alles gewoon goed geregeld is. Professioneel en altijd persoonlijk.

Het aanbrengen van mooi stucwerk bij de bouw, verbouw, renovatie of restauratie van een bedrijfspand of woning vraagt om een goede voorbereiding en de juiste informatie over technieken en materialen. Stucadoorsbedrijf Peter Klomp laat u graag de mogelijkheden en oplossingen zien van mooie projecten, trends en tevreden klanten…

TIP: Het Btw-tarief voor stukadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 2 jaar oud is verlaagd naar 9%.
Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur- of koophuis. Het Btw-tarief van 9% geldt niet voor stukadoorswerk aan woningen jonger dan 2 jaar, of voor stukadoorswerk aan gebouwen die niet als woning worden gebruikt. Daarvoor geldt het tarief van 21% BTW.

Renovatie

Brokkelige muren, spleten en sleuven…. Werk voor de Stucadoorsbedrijf Peter Klomp brengt beschadigde wanden, plafonds en bijzondere elementen terug in de oude staat. Door het gebruik van zoveel mogelijk origineel materialen in combinatie met onze ervaring en vakkennis restaureren wij lijstwerk, ornamenten en togen tot een authentieke uitstraling.

Restauratie

Traditionele stijlen zijn de trend. Het robuuste karakter van een authentieke woning en het gebruik van eerlijke materialen spreekt veel mensen aan. Kwaliteit en allure mogen weer gezien worden. Voor wie geen standaard wil, maar kiest voor een stuk maatwerk is Stucadoorsbedrijf Peter Klomp een vertrouwd adres. Wij kennen de kneepjes van het vak als het gaat om schuurwerk, leemstuc, een betonlook of een marmer effect.
Aandacht voor het detail en het gebruik van duurzame materialen, zijn kenmerkend voor de werkwijze van deze professionele stucadoors. En niet onbelangrijk… Wij werken bij voorkeur met zo weinig mogelijk overlast en altijd opgeruimd.

Nieuwbouw

Een nieuwe woning bouwen? Stucadoorsbedrijf Peter Klomp kent de trends in stucwerk voor interieur, materiaalgebruik en werkt met specialistische technieken. Kiest u voor moderne kleuren, opvallende plafond elementen, een klassieke plafonduitstraling of een design muurafwerking? Wij adviseren en werken uw ideeën uit in een mooie muur- en plafondafwerking, die past bij uw wensen en woonstijl.